2008/04/08

Lite Nyheter

Nu finns det bilder m.m. från inspelningen av Watchmen. Det ser faktiskt riktigt riktigt lovande ut. Skönt att Zach Snyder uppenbarligen slängt ut massor av greenscreens från 300-inspelningen och satsat på riktiga kulisser den här gången.

Zach Snyders officiella Watchmen-blogg med bl.a. bild på Malin Åkerman som Silc Spectre



Filmen om Mark David Chapman - eldsjälen som sköt ihjäl John Lennon - verkar intressant. Eller, iaf det faktum att Jared Leto gick upp 30 kg för rollen genom att dricka chokladglass blandad med olivolja. Och nu tydligen har väldigt svårt att bli normalviktig igen.

Trailern för nya Hulk-filmen är galet mäktig. Jag hade inte några direkta problem med den förra. Eric Bana är den snyggaste Bruce Banner. Men på slutet blev det lite väl proggigt och långsamt. I den nya är det en anorektisk Edward Norton som tar över. Onödigt. Men som sagt. Mäktigt. Officiella siten.

Emile Hirsh är precis överallt just nu. I Bröderna Wachowskis nya tvspelsaction-anime-bilfilm - Speed Racer till exempel. Verkar iaf helt klart bli en av de snyggaste filmerna i år. Men frågan är väl om den känns så kul egentligen. En imponerande rollista väcker hopp! Trailern!

Men! Årets film kommer antagligen att bli Pixars nya. Wall-E. Skriven av killarna bakom bland annat Toy Story, The Lion King, Ratatouille och Finding Nemo. Långt in i framtiden. Mänskigheten har sedan länge lämnat jorden och den lille roboten Wall-E bakom sig. Efter att ensam hållit ställningarna på jorden i hundratals år får Wall-E en dag besök och han påbörjar en resa genom galaxen.

Trailern och hela premissen för Wall-E gör att jag får en Cloverfield-liknande gåshud över hela kroppen. Det kan faktiskt bli precis hur bra som helst. Och med tanke på vilka som är inblandade i projektet finns det god chans att förväntningarna infrias.

Inga kommentarer: